Select Page

Ontmoet het team van Zero food waste!

Bij Zero food waste werken we aan een maatschappelijk doel: het terugdringen van het aantal kilo’s voedsel dat dagelijks verspild wordt. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan door horeca-ondernemingen inzichten te geven in hun afvalstroom. Op deze manier kunnen zij bijvoorbeeld hun inkopen of menu aanpassen. Onze droom is om zoveel mogelijk mensen en ondernemingen bewust te maken van hun voedselverspilling en een tastbare en duurzame oplossing te bieden! 

Vechten tegen voedselverspilling doe je samen, dus we stellen je graag voor aan alle Zero-helden! Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons te werken? Kijk dan hier

Abel ontwerpt voor mensen, niet voor machines. Hij focust op het schrijven van onderhoudbare code en het maken van toegankelijke ontwerpen. ‘s Ochtends is hij degene die vrolijk het brood uit de vriezer haalt, zodat zijn collega’s lekker kunnen lunchen.  Wanneer Abel geen wolken voor bergen aanziet vanuit zijn kantoorraam, dan verdwaalt hij rennend in het bos of denkt hij na over zijn volgende avontuur.

Daniel is bijna altijd te vinden achter zijn laptop, waar hij hard werkt aan één van zijn vele GitHub-projecten. In het zeldzame geval dat hij van zijn computer wijkt, houdt hij zich bezig met andere creatieve zaken: het maken van muziek of film. Werken voor een organisatie met een maatschappelijk doel is belangrijk voor hem. Het liefst verbetert hij de wereld door het inzetten van technologie.

Hoewel Johanna het liefst kijkt naar afbeeldingen van strand en natuur, is ze dagelijks bezig met afbeeldingen van voedselafval. Ze werkt aan het algoritme dat de foto’s analyseert en bewaakt de schaalbaarheid van de beeldherkenningstechnologie. Wanneer ze niet met AI bezig is, is ze het liefst aan het wandelen in de bergen of aan het hardlopen met vrienden. Haar muzikale creativiteit kan ze kwijt achter de piano!

Olaf is een duizendpoot die nergens specifiek thuishoort, maar het liefst overal tegelijk. Het overbruggen van de taal-, cultuur-, en gedragskloof tussen techneuten en de business is waar hij op kickt, met data als fundamentele taal. Wanneer Olaf buiten het kantoor is, houdt hij zichzelf bezig met hobby’s zoals snowboarden, mountainbiken en parachutespringen. In het weekend begeleidt hij zijn danspartner in Lindy Hop!
  

Ivo eet het liefst een heerlijke stroopwafel terwijl hij codeert of data analyseert. Bij Zero food waste analyseert hij de data nauwkeurig, ontwerpt de juiste grafieken en schrijft code voor de automatisering. Met zijn analytische skills gaat hij maar al te graag het gevecht aan tegen voedselverspilling. In zijn vrije tijd speelt hij de harmonica terwijl zijn vriendin fluit en zijn hond meezingt, soms zelfs allemaal in harmonie.

Ilse is een vrolijke noot in elk gezelschap. Ze omringt zichzelf het liefst met zoveel mogelijk mensen waar ze iets nieuws van kan leren. Bij Zero zorgt ze voor de vertaalslag tussen de klanten en development, zodat het product succesvol kan worden ingezet en volledig naar wens van de gebruiker is. In haar vrije tijd is ze te vinden op het toneel, bij haar familie of in de kroeg met een lekker speciaalbiertje!

Cas is gepassioneerd over alle mogelijkheden die technologie ons brengt. Van de allerlaatste Pixar-film tot de herbruikbare SpaceX-raketten en alles daar tussenin. Bij Zero ontwikkelt Cas samen met zijn collega’s intelligente software die het voedsel herkent. Wanneer hij niet bij Zero is, laat Cas graag z’n creativiteit de vrije loop door aan films en animaties te werken. Oh ja, en er moet zo nu en dan ook nog gestudeerd worden!

Richard zorgt ervoor dat er genoeg geld binnenkomt, zodat Zero food waste kan groeien en zoveel mogelijk voedselverspilling kan voorkomen! In zijn vrije tijd is Richard vooral druk met zijn dochter en probeert hij zijn conditie op peil te houden voor wellicht een volgende IronMan. Dat laatste blijft soms moeilijk, want hij heeft een guilty pleasure die niet in het voordeel van een betere conditie werkt: taarten bakken! No waste here.

Als Chinmay niet opgetogen aan het vertellen is over cricket, dan is hij bezig om alles achter de schermen op rolletjes te laten lopen. Hij combineert zijn ervaring met computer vision en AI om innovatieve oplossingen te bedenken voor het reduceren van voedselverspilling. Ook is Chinmay nog altijd op zoek naar het antwoord op ‘Life, Universe and Everything’, zoals hij dat zelf zo mooi zegt.

Bart houdt van zon en sport, en het liefste een combinatie van beide. Het weer in Nederland laat dat niet altijd toe, daarom spendeert hij veel tijd aan één van zijn andere hobby’s: programmeren. Bart is gedreven om zijn jaren aan ervaring als software developer in te zetten om een positieve impact te maken op wereld!

Zero food waste

Europalaan 2

3526KS, Utrecht

Nederland

E-mail: info@zero-foodwaste.nl

Tel: 030 227 0650